Nålfiltsmatta och elektronik så långt ögat når!

Ett besök på CES i Las Vegas, USA tillsammans med 170.000 andra tekniknördar från hela världen.

Är det någonstans man kan få ett hum om nya produkter och trender så är det på CES i Las Vegas, USA. Här visar man upp en stor mängd av tekniska nyheter och siar om trenderna i den nya digitala världen. Låt oss kalla det för teknikbranschens stora skyltfönster!

Mässan bevakas hårt av teknikpressen världen över. På varje nålfiltsmatta sker det livesändningar, intervjuer och fotograferingar värt Oscars-galan. Alla vill vara först med att rapportera om de rätta prylarna och nyheterna inom teknikvärlden. Journalisterna och fotograferna har dock inte ett lätt arbete då det finns mycket att bevaka. CES har plats för allt, och många av prylarna kommer kanske inte ens ut i produktion eller floppar rejält.

De stora och de små är på plats
De största elektronikjättarna är alltid med på CES.  Samsung, Sony, LG och Panasonic passar ofta på att lansera nya produkter när världspressen ändå är på plats. Nu är det inte bara de stora teknikjättarna som passar på att lansera nya produkter, alla passar på när det vimlar med pressfolk. Utöver jättarna finns de; på nålfiltsmatta och i montrar, de små utställarna som alla hoppas på nästa stora succé. Vanligtvis brukar de vara över tretusen.

Mer upplösning, större och smartare
Vad kan man förvänta sig av CES? Det är inte ofta man träffar på riktigt omvälvande produkter. Allt blir bättre men inte så oftast innovativt. Virtuell och Förstärkt verklighet, VR och AR – är alltid på tapeten, och varje år blir tekniken lite bättre. Självkörande, smarta fordon och andra nya transportformer är också alltid med på ett hörn som framtidens teknik.

Det är nålfiltsmatta och teknik precis överallt.

One thought on “Nålfiltsmatta och elektronik så långt ögat når!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website