Huskatalog – vägen till ett nytt hem

En vän till mig väntar tillsammans med sin sambo sitt första barn. De bor för tillfället centralt i en ganska liten trea och har dessutom två hundar så de har börjat intressera sig för hus. Direkt uppmuntrade jag dem att beställa hem en huskatalog. Det är något speciellt med at kunna sitta och bläddra i en fysisk katalog. Jag tycker det är bra att kolla runt på nätet också men jag skulle inte vilja vara utan en faktisk huskatalog – speciellt inte inför ett så stort beslut som ett husbygge.

Jag och min vän bestämde att vi skulle ses på en fika och ta oss ann det enorma projektet hus-shopping tillsammans. Det kändes både enklare och roligare att göra det gemensamt och vi detta tillfället jobbade hans sambo utomlands och hade inte möjlighet att vara med i husjakten. Vi skannade nätet i jakt på det företag och den huskatalog som kändes mest rätt. Det var ingen enkel uppgift. Det var ofta något som inte klaffade för oss. Antingen hade företaget inga lokala leverantörer, eller så var deras design inte den mina vänner önskade sig eller så var varenda huskatalog slutsåld och kunde inte skickas ut – hos vissa företag fanns det inte tillgång till någon huskatalog alls.

Efter många turer och mycket om och men hittade min vän till sist en huskatalog som föll honom i smaken. Det gick dessutom enkelt och snabbt att, via deras hemsida, beställa hem den. Det var Anebyhus som hans val föll på och jag förstår det, design och kvalitet är aldrig fel. När sambon är hemma igen ska de på allvar börja diskutera deras husdröm. Vill de ha ett modernt hus eller gillar de de klassiska bättre? Ett som är säkert är att de har många beslut framför sig och något säger mig att de kommer spendera många timmar med näsan i en huskatalog från Anebyhus.

One thought on “Huskatalog – vägen till ett nytt hem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website